dijous, 4 de juliol del 2013

Qui té el "Manual" és el meu amic


Vull agrair des d'aquest blog l'acceptació que ha tingut el "Manual per la independència". A banda de la satisfacció personal de contribuir al debat i a la causa independentista, he de dir que molta gent s'ha dirigit a mi espontàniament per parlar dels termes jurídics, polítics i socials que envolten el procés, i heu enriquit així els meus coneixements i visió del nostre temps d'una manera que era inimaginable des de la soledat de l'escriptura.

Sento molt fort el vincle amb els que heu llegit o llegiu el llibre que he escrit per què de fet teniu accés al que hi ha molt dintre de la meva persona, i per tant estic encantada de rebre notícies vostres, intercanviar opinions, o anar més enllà com organitzar actes o participar en projectes o iniciatives relacionades. Alguns de vosaltres ja ho sabeu per què ho heu fet i, per exemple, sou la causa i l'efecte de les moltes presentacions per tot Catalunya que m'ocupen i m'il.lusionen, com la d'aquest vespre a Rubí, a la llibreria L'Ombra del carrer Pere Esmendia, a les 19.30.

El procés ens té més que mai "tossudament alçats", i així ens mantindrem, amb l'estelada al balcó fins que siguem independents.

Podeu comptar amb mi

Dolors

1 comentari:

Diana Puig ha dit...

Dolors...que paraules amb tant de sentiment.
Ens veiem molt prontet.

Una abraçada molt forte.

Petonets.